email
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het bekertoernooi van Tigers Roermond eindigt in de halve finale. In een goed gevulde Jo Gerrishal te Roermond, is het de ploeg niet gelukt om FC Eindhoven te kunnen verrassen. Voor rust wist de uitploeg en tevens gedeeld koploper in de Eredivisie Zaalvoetbal al snel uit te lopen tot 0-5. Met dezelfde stand op het scorebord, kwamen beide ploegen opnieuw de kleedkamers uit. In de tweede helft begon de thuisploeg eindelijk op stoom te komen. Met nog een dikke tien minuten te spelen stond het inmiddels 4-7 en was er met 5 strafpunten bij de uitploeg nog alles mogelijk. Helaas bleek de marge die in de eerste helft was opgebouwd te groot om te kunnen overbruggen.

Ondanks het teleurstellende resultaat, een top prestatie van het team voor het bereiken van de halve finale. Een goed voorbode voor de resterende wedstrijden in de Eredivisie Zaalvoetbal Poule B.